donderdag 18 juni 2009

Heuvels van Blauw op het Landjuweeltoernooi

Van 4 tot 8 november 2009 organiseert OPENDOEK voor de derde keer het Landjuweelfestival m.m.v. NTGent, Circa en EFTC. In verschillende zalen in de Gentse binnenstad (schouwburg NTGent, Minnemeers, Tinnenpot, EFTC, Cultuurkapel Sint-Vincent en De Wolk) worden in totaal ongeveer 25 verschillende theatervoorstellingen voor jong en oud geprogrammeerd. Op het programma staat o.a. het 73ste Landjuweeltornooi: Een tiental professioneel geschoolde preselecteurs schuimde tussen juni 2009 en mei 2009 het hele Vlaamse land af. Samen bezochten ze in totaal 107 producties, waarvan er 15 landjuweelwaardig bevonden werden. De 6 beste werden geselecteerd voor het eindtornooi.

"Heuvels van Blauw" van Dennis Potter, waarin ondergetekende mocht spelen, rollen en tollen, behoort bij de uitverkoren 6 en gaat op zaterdag 7 november om 15.00 de competitie aan in NT-Gent Minnemeers. En gespeeld zal er worden. Gelachen ook. Met een traan.

Voor wie ons toejuichte: dank voor jullie applaus, enthousiasme en steun. Voor wie het de eerste maal miste: je wil dit niet nog eens missen.

Geen opmerkingen: